Karleuša ljuta na muža: Hvala ti, Duško, što nisi imao vremena za mene!

Autor: Irena Karić

Zabava

27.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša je očajna jer njen muž Duško Tošić jedini nije gledao njen lajv koncert, koji je u subotu uveče imala na lajv strimu Džuboksa.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena i Duško

Ona je odmah nakon spektakla postovala nekoliko fotografija, ispod kojih je napisala zahvalnicu za sve one koji su joj pomogli da se ovaj koncert održi, a onda je uputila javnu packu voljenom mužu.

- Jedno veliko hvala svima koji su radili na ovom neverovatnom projektu. Ima vas toliko puno, ne bi stalo u tri posta. Vredelo je. Hvala svima za podršku i lepe reči nakom emitovanja. Ponosna sam. Hvala i onima koji su u svojim otrovnim rečima i lošim delima probudili onu Jelenu Karleušu koja ustaje kad je najteže. Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda, hvala mojoj deci, koja su me učinila najponosnijom mamom na svetu - napisala je Karleuša u postu kojim je javno prozvala supruga Duška da je nije gledao u vreme kada joj je njegova podrška bila najpotrebnija.

Pevačica očajna jer Tošić nije gledao njen spektakl

- Jelena je ovo spremala nekoliko nedelja, gledalo ju je preko 200.000 ljudi, svi su pričali o tome kako je izgledala kao svetska zvezda, kako je oborila sve rekorde. Ceo svet je gledao, a samo Duško je propustio ovaj spektakl. Kada joj je rekao da nije gledao i da je bio u izlasku, čak se i rasplakala. Ma očajna je. Ona je očekivala da je on prvi pozove. Imala je tri svetska kostima, specijalne efekte, aktuelne gošće. Uzalud sve kada je on ostavio decu da ih čuva Jelenina tetka Danijela i zapalio napolje sa društvom - završava izvor Srpskog telegrafa.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

JK: U "Zvezdama Granda" smo kao u konjušnici!

Snimanje "Zvezda Granda" je nastavljeno posle dvomesečne pauze, a JK je juče ujutru u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović kroz šalu ispričala kako joj je izgleda nova scenografija.

- Najgledaniji šou-program na ovim prostorima nije mogao da se desi bez mene. Sada je scenografija takva da smo kao u nekoj ergeli konja. Kao u nekoj konjušnici. Pa se ja šalim. Imamo jednog za klanicu, to je Bosanac. Imamo jednog da vuče onaj plug, to je Viki - rekla je JK juče ujutru u jutarnjem programu TV Prva kod Jovane Joksimović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

27.05.2020 12:06

Čovek je imao trening. Koga briga za lajv. Umesto da živiš sa mužem ti se švalerišeš.