Ražnatovićeva sa ukućanima priredila gala slavlje za ćerku: Ceca u tajnosti organizovala žurku za mezimicu,Tasa pala mami u zagrljaj!

Autor:

Zabava

27.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladu pevačicu Anastasiju Ražnatović, na njeno veliko iznenađenje, dočekala je preksinoć puna kuća prijatelja i njena velika porodica, koja se, uz Svetlanu Cecu Ražnatović, potrudila da ona zauvek pamti 22. rođendan. Plan je bio da Anastasija rođendan samo obeleži u Novom Sadu, u kući dečka Đorđa Kuljića, a da velika proslava izostane zbog pandemije. Međutim, Ceca nije želela da ćerkin rođendan protekne tek tako, pa se potrudila da napravi baš dobru žurku.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija

Folk zvezdi je pomogao budući zet Đorđe da iznenađenje uspe i u dogovoreno vreme se pojavio sa slavljenicom na vratima vile u Ljutice Bogdana, koja je bila bajkovito ukrašena trakama i balonima u nežnim ženskim bojama. Dnevni boravak bio je preuređen i ličio je na gala restoran sa spojenim okruglim stolovima, a bend sa pevačicom Draganom Rakčević, koja inače Cecu prati na nastupima, potrudio se za dobro raspoloženje.

- Jao, mama... hvala ti mnogo... - povikala je Tasa kad je otvorila vrata dnevnog boravkam, u kojem je sačekalo oko 40 ljudi. Bile su tu njene najbolje drugarice Nevena, Tara i Anastasijin najbolji prijatelj, stilista i frizer, Stevan Radivojević, kao i Veljkovi i njeni prijatelji iz detinjstva poput Nikole Vavića.

Gl: Veljko se, na oduševljenje svih prisutnih, latio mikrofona i otpevao hit Olivera Dragojevića "Dva put sam umra"

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ceca i Anastasija

Kako dalje saznajemo, Ceca je pozvala i nekoliko svojih prijatelja. Tetka Lidija se s mužem potrudila da hrana, piće i petospratna svetloplava torta ukrašena laticama ruža budu dopremljene na vreme, a njihova deca da sestru Anastasiju dočekaju s lepim poklonima. Atmosfera je bila divna i Ražnatovići su zaista napravili super žurku za Anastasiju - otkriva za Srpski telegraf jedna od Cecinih zvanica.

Mnoštvo snimaka sa Anastasijine žurke koja je trajala do zore osvanulo je na društvenim mrežama, pa se videlo da se mama Ceca nije štedela kad je i pesma u pitanju, a i Veljko Ražnatović, na oduševljenje svih prisutnih, a posebno trudne supruge Bogdane, čiji porođaj cela porodica željno iščekuje, otpevao je omiljeni hit Olivera Dragojevića "Dva put sam umra".

Foto: S.T/Emil Conkić

Ceca pretila Veljku

Na jednom od snimaka sa proslave Anastasijinog rođendana u prvom planu su Ceca, koja peva "Pazi s"kime spavaš", i njen odlično raspoloženi sin Veljko. Međutim, posle nekoliko sekundi, Ceca ljutito vuče sina i sa podignutim prstom mu u dva navrata preti iz nekog razloga. Ipak, Ceca ne prekida pesmu i okreće se ćerki Anastasiji, koja joj vraća osmeh, a Veljko odustaje od toga što je hteo da uradi pre nego mu je mama zapretila. Jasno je da folk zvezda, uprkos tome što su njena deca odrasla, i dalje vodi glavnu reč u kući, odnosno da Anastasija i Veljko i te kako znaju da cene to što im je Ceca bila i otac i majka i što je uspela da im obezbedi raskošan život i sačuva ih od raznih loših uticaja i izazova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading