LUKAS USKORO DEDA: Ćerka Miljana trudna!

Autor: alo.rs

Zabava

17.10.2017

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Aca Lukas sledeće godine će postati deda. Naime, Miljana, Lukasova najstarija ćerka iz prvog braka, u drugom je stanju, a pevač je srećnu vest saznao dok je bio na koncertu u inostranstvu.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Miljana je prvo o trudnoći obavestila majku Svetlanu, a posle nekoliko sati pozvala je i oca, koji je vest dočekao sa nevericom.

- Iznova i iznova je pitao ćerku da li ga provocira i da li se zeza sa njim ili je ozbiljna. Ona ga je uveravala da govori istinu, a on je ponavljao da ne bi bilo u redu da se šali sa takvim stvarima. Kada je na kraju shvatio da je ona zaista trudna i da će on postati deda, bio je presrećan. Emocije su ga toliko preplavile da je zaplakao od ushićenja. Kada se malo smirio, rešio je da lepe vesti zalije - priča za Alo! dobro obavešten izvor.

Iako je Miljana već nekoliko godina u ozbiljnoj vezi sa dečkom Markom, izvor tvrdi da je trudnoća došla neplanirano.

 

 

Mojoj lepotici, Miljani srećan 26. rodjendan. ❤ @makeup_by_miljana

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Oct 14, 2017 at 6:18pm PDT

 

- Miljana je već dugo u stabilnoj i jakoj vezi, ali trudnoću nikako nije planirala. Kada je saznala da je u drugom stanju, bila je presrećna, ali istovremeno i preplašena. Prvo je pozvala majku, sa kojom je i najbliža. Majka je, naravno, sa oduševljenjem dočekala vest, a kasnije su isto tako reagovali i ostali članovi porodice. Ipak, kako je Miljana planirala da razvija svoj posao i da napreduje u karijeri, trudnoća joj je poremetila planove i izazvala razlog za brigu. Posle nekoliko sati provedenih sa majkom smirila se i donela odluku da novonastalu situaciju prihvati kao najlepšu moguću - kaže izvor beogradskog lista i dodaje da su svi u porodici srećni zbog nje, jer je već dugo zapostavljala privatni život na račun profesionalnih ambicija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading