Rada Manojlović hitno primljena u bolnicu!

Autor: Blic

Zabava

28.05.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Manojlović, koja je već imala povrede kičme, ovog puta je upravo iz tog razloga preplakala noć od bolova. Kako se navodi, pevačica je zbog povrede hitno primljena u bolnicu, te sada mora strogo da se pridržava saveta lekara, što do sada, navodno, nije bio slučaj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada Manojlović

- Povredila je kičmu dok je igrala stoni tenis, i sada ponovo ide kod kiropraktičara kod kojeg je išla ranije kada se ukočila. Još tada ju je upozorio i rekao da pazi i ne pravi nagle pokrete, ali Rada ga nije poslušala. Zato sada odmara i ako se bude pridržavala njegovih uputstava sve će uskoro biti u najboljem redu -  rekao je izvor.

Rada je, inače, jednom prilikom fotografisana upravo kod kiropraktičara, a tada je otkrila:

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

 - Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se lečim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest meseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogrešim. Rana se nikada ne izleči dovoljno, već toliko da mogu da funkcionišem. Kod doktora ću morati češće da dolazim. Možda me on spase Švajcaraca -  ispričala je svojevremeno Rada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading