Velika tragedija: Evo kako je preminuo muž Goge Sekulić!

Autor: Srbija Danas

Zabava

30.05.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić pre braka sa sportistom Urošem Domanovićem sa kojim ima i dete, je imala jednu tragičnu ljubav. Naime, ona je 2013. bila udata za Igora Ramovića koji je preminuo dva meseca nakon što su ušli u brak.

RepublikaFoto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Goga Sekulić

Naime, Igor Ramović je izdahnuo na rukama folk pevčaice i to samo dva meseca od kako su rekli “sudbonosno da“ i to od podmukle bolesti. Ramović je umro u jednoj bolnici u nemačkom gradu Hajdelbergu, a folk pevačica bila je s njim do poslednjeg trenutka.

Kako su mediji prenosili, podmukla bolest je kasno otkrivena.

- Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva. Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena - rekao je tada izvor i objasnio:

RepublikaFoto: Printscreen
Goga i Igor

- Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - pričao je izvor. 

Pevačici je bilo veoma teško zbog smrti svotg supruga, te je na godišnjicu smrti prvog muža ispričala kako se sama bori sa dugovima koje su napravili kako bi se Igor izlečio. 

Foto: printscreen/instagram.com/sekulicgoga
Goga sa sadašnjim suprugom Urošem

- Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe - rekla je pevačica 2014. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading