Nadam se da ćemo bivši muž i ja okončati tu agoniju: Nataša prvi put javno o Luki Lazukiću!

Autor: Informer.rs

Zabava

05.06.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek otvoreno priča o svom životu!

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs
Nataša i Luka

Nataša Bekvalac kaže da još uvek ne zna koji je njen tip muškarca!

- Kada su muškarci u pitanju, na tom polju očigledno imam problema! Izgleda da još nisam počela da učim iz svojih grešaka, pa mi se neke situacije sa momcima ponavljaju. Imam skoro četrdeset i još uvek ne znam šta hoću od sebe i od života! Ne znam ni koji je moj tip muškarca! Verovatno će to biti onaj pored kog se budem skrasila, ali kao što vidite, za sada se na tom polju ništa ne dešava. Trenutno sam fokusirana na neke druge stvari u životu - priča Nata.

Lepa pevačica, koja je preksinoć prvi put nastupila u Beogradu posle pandemije, ističe da ne voli kada je porede sa kolegama.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac

- Nema potrebe da komentarišem da li je neka pevačica imala bolji ili gori nastup od mene. Smatram da za svakoga od nas ima mesta na estradi i da svako ulaže u sebe onoliko koliko može. Život nije takmičenje, a činjenica je da nemamo svi iste potencijale - tvrdi Bekvalčeva.

Pevačica kaže da će uskoro na sudu da se vidi sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, koga je optužila za porodično nasilje.

- Nažalost, nisu još nisu završeni svi sudski sporovi sa mojim bivšim mužem. Čekam da me sud pozove i nadam se da ćemo uskoro okončati tu agoniju - poručuje Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading