Niste valjda došli u naš kraj zbog te ku*ve: Komšije burno reagovale na novinare zbog Tijane Ajfon!

Autor: Super TV

Zabava

03.07.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkraćih ulica u beogradskom naselju Zvezdara i ujedno najfrekventnija. Baš u njoj se nalazi zgrada u kojoj živi Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon. Komišije izlaze iz obližnjih, ali i njene zgrade, svako malo ali za razgovor o njoj baš i nisu raspoloženi.

Foto: e-stock
Tijana Ajfon

Reklo bi se da nisu srećni što u njihovoj ulici živi trenutno najpoznatija starleta, koja je zbog optužbi za prostituciju nedavno izašla iz zatvora. 

Oni koji su i pristali da pričaju nisu želeli da se fotografišu uz objašnjenje da im ne ide u prilog da se u novinarkom članku nađu na istoj strani sa njom.

- Došli ste zbog te ku**e. Ona je bruka i sramota. Čitam po novinama zbog čega su je hapsili. Nemam reči. Užas - ljutito je dobacila žena iz obližnje zgrade.

Za razliku od nje, jedna mlađa devojka ljubazno je stala da nam kaže da često viđa Tijanu u kraju, ali da nije baš bliska sa njom, tako da ne zna detalje o njenom privatnom životu. Ističe da je baš nije viđala sa momcima da ulazi u zgradu, ali da je kod nje u salon često išla.

- Ona ima frizerski salon tu iza ćoška i često odem. Videla sam je nekoliko puta i popričala sa njom. Ona je meni simpatična devojka. Duhovita, zabavna. Kada god je vidim, ona je nasmejana, pozitivna i širi takvu energiju. Njen život njena stvar. Zašto bi nekoga zanimalo šta radi. Nikog od nas nije ovde ugrozila. Kada odem kod nje u salon, oni su ljubazni, odrade mi to zbog čega sam došla i ne opterećujem se pričama rekla-kazala - kaže ova mlada devojka.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tijana Ajfon

Nešto naklonjeniji Tijani bili su momci.

- Ona je faca. Ona nema zlu dušu. Dobra je. Uvek je nasmejana, sa svima stane da se ispriča. Meni je ona prava lafica. To što je sada upala u taj problem, šta da se radi. Eto, rešio se. Svako ima pravo na grešku. Nikoga od nas iz komšiluka nikada nije ugrozila. Za to postoje odgovorna lica. Nama je važno da je ona sa nama korektna, da nam ne stvara probleme, a to za sada nikada nije uradila - naglašava ovaj mladić.

U blizi Tijaninog stana nalazi se veliki broj prodavnica i uslužnih objekata, pa smo tako pitali jednu gospođu iz obližnje pekare da li Tijana dolazi po hleb, na šta se ona prvo nasmejala.

- Meni je u početku bilo žao tog deteta jer sam mislila da je mlada, a da je, eto, roditelji nisu vaspitali i da radi ono što je u kući naučila da nije sramota. Kada je odrasla i kada sam već bila sigurna da zna da razlikuje dobro od lošeg, više nisam imala opravdanja za nju. Žao mi je samo što deca iz komšiluka na nju gledaju kao na neku javnu ličnost i bojim se da im ne bude uzor. Znate, lako deca pomisle da je ona uspešna kada vide kako se oblači i u kakvim automobilima se vozi. Volela bih da se odseli odavde, nije ovo kraj za takve njuške - kaže gospođa iz obližnje pekare.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

Jedan komšija, srednjih godina, zaustavi se da nas pita da li smo došli zbog Tijane Ajfon jer je mesec dana vest na svim portalima.

- Ona opušteno priča o provodu sa momcima, ali nikada čime se bavi. Čujemo je kada priča na mobilni jer je veoma glasna, a i kada sedi u obližnjim kafićima. Ona ne obraća pažnju ko je sve sluša, tako je jednom pričala kako se napila i svašta radila u jednom hotelu na Kopaoniku, pa su je zvali sa recepcije da je opomenu. Pa je pričala opet kako se provodila se prijateljicama u nekom apartmanu, a tu pored spavalo neko dete, pa je otac dolazio da se žali. Ma svega se možeš od nje naslušati. Nije nju toga sramota, ona se time hvali - kaže čovek koji živi blizu Tijanine zgrade.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon

Za nekoliko sati provedenih u Tijaninom kraju, susreli smo se sa nizom oprečnih mišljenja.

- Ta mala očigleno želi pažnju po svaku cenu. Jadna majka što sve zbog nje mora da trpi. Ona se ponaša kao puštena sa lanca. Nikada se neće opametiti. Eto, otvorila je salon i umesto da se posveti tome, ona pravi sebi probleme na svakom koraku. Vidim tu kada prođem, momci joj iz kola dobacuju raznorazne prljavštine. Užas, da jedna devojka to sebi dozvoli. Jeste atraktivna, ali mora da bude dama. Ipak je ona žensko. Jednoj devojci ne priliči da se ponaša razuzdano - kaže jedna starija gospođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading