Bravo, care: Mustafa Sandal uputio podršku Novom Pazaru tokom borbe sa koronavirusom!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

03.07.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž pevačice Emine Jahović, turski pevač Mustafa Sandal javno je podržao Novi Pazar u borbi sa korona virusom i poželeo da svi što pre budu izlećeni.

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24
Mustafa Sandal

Kao što je poznato, u Novom Pazaru proglašeno je vanredno stanje zbog rasta obolelih od Covida 19, a za celu situaciju u rodnom mestu svoje bivše supruge, čuo je i Mustafa koji se putem Instagarma obratio svojim pratiocima.

Sandal je ispričao kakava je situacija u Novom Pazaru, istakao je da podržava zdravstvene radnike i građane u borbi protiv korone i poželeo da epidemija što pre prođe, te da se svi oporave.

Takođe, Emina je pre nekoliko dana uputila javnu podršku, ali i apel građanima u svom rodnom mestu.

- Jako mi je teško zbog svega što se dešava u mom rodnom gradu, Novom Pazaru... Inače, i u celoj Srbiji, srce me boli. Ali mi je još teže kada vidim da ljudi dolivaju ulje na vatru i raspiruju mržnju, ne znajući da samo skreću pažnju sa onoga što je zaista važno - započela je Emina.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina i Mustafa

- Ljudi, borimo se protiv virusa, Covida... ne jedni protiv drugih. Dajte da nađemo način da pomognemo, volontiramo, upozorimo na nošenje maski i rukavica. Da se ne okupljamo, držimo distancu, upozorio jedni druge na isto - napisala je pevačica.

- Na kraju mi stradamo i naši bližnji, znajući ili ne znajući, bolest je bolest. Ako se sami ne sačuvamo, ne može nas niko sačuvati...dajte da budemo svesni, sposobni i racionalni...Baine, svadbe, rođendani, obilaženje, utakmice, okupljanja...spustimo loptu, budimo primer - zamolila je Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading