(FOTO) Ne mari što letuje u žarištu korone: Dragana se baškari u Nici!

Autor:

Zabava

08.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković jedva je dočekala da se epidemija koronavirusa u svetu stiša kako bi mogla da ode sa porodicom na letovanje, te je avionom zajedno sa suprugom Tonijem otputovala u zemlju koja je bila donedavno žarište korone. Ipak, srećna zbog toga što će deo letnjih dana provesti na egzotičnoj destinaciji u Nici podelila je sa pratiocima na Instagramu fotografije iz privatnog aviona i luksuznog restorana.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragana Mirković

- Ono kada se raduješ što ponovo letiš - napisala je pevačica u objavi kada je avion uzleteo.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Čim je sletela u Nicu, pevačica se odmah spremila za baškarenje u moru i sunčanje, a potom je i uslikala selfi, dok je ležala na ležaljci i sunčala se, ističući da obožava leto. Ono što je zanimljivo jeste to da je Dragana bila bez šminke i u kupaćem kostimu, a ovakve fotografije, makar kada je ona u pitanju, nemamo često prilike da vidimo.

Mirkovićeva je sa suprugom otišla na ručak u elitni restoran, gde ih je osoblje sa maskama služilo

Foto: Instagram/printscreen

Mirkovićeva je sa suprugom otišla na ručak u elitni restoran gde ih je osoblje sa maskama usluživalo, a ona i njen suprug nisu nosili zaštitnu opremu.

Inače, Dragana i njen suprug Toni veliki su ljubitelji egzotičnih destinacija na kojima uživaju sa decom, ali i mnogobrojnim holivudskim facama koji su i njihovi kućni prijatelji.

Samoizolaciju provela u vili u Cirihu

Optimističan stav povodom epidemije koronavirusa Dragana Mirković nije imala od samog starta i u jeku pandemije se uplašila, pre svega, za zdravlje roditelja, od kojih je bila odvojena duže vreme.

- Iskreno, mnogo sam brinula za roditelje. Ne mogu čak opisati to osećanje koje je prolazilo sve vreme kroz mene. Ne bih se mnogo vraćala na to. Toliko sam srećna, lepo nam je vreme, ovde sam u Cirihu na jezeru, uživam, imala sam divno veče (osmeh)... Volela bih da što manje o tome pričamo - istakla je ona pre samo desetak dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading