SINAN U KOMI: Otkazuju mu bubrezi!

Autor: A. Ivanović - Z. S. Radulović

Zabava

25.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda Sinan Sakić od prekjuče je u kritičnom stanju i nalazi se u Kliničkom centru u Tuzli, gde se za njegov život bori tim od 12 lekara. Kako Srpski telegraf saznaje, pevaču je za oporavak neophodna transplantacija jetre, koja se trenutno ne može izvesti zbog oslabljenog organizma, a bubrezi su počeli da mu otkazuju te ga lekari drže u veštačkoj komi.

RepublikaFoto: instagram.com/sinan_sakic

 Folkeru neophodna transplantacija jetre, koju je teško izvesti zbog lošeg opšteg stanja organizma, tvrdi izvor iz Kliničkog centra u Tuzli za Srpski telegraf

Operacija pogoršala stanje:

Naime, Sakić je već duže vreme na lečenju zbog lošeg zdravstvenog stanja, a nedavno je podvrgnut operaciji žučne kese, nakon čega mu se stanje dodatno pogoršalo.

Sinan mi je jedva izgovorio: "Sabina moja, mnogo sam ti loše"

- Sinan je dva meseca na bolovanju, bio je uveren da će se oporaviti za koncert u Minhenu, koji je trebalo da održi ovih dana. Međutim, situacija mu nije išla u korist. Pored encefalopatije jetre, Sakiću su pre nekog vremena ugrađeni stentovi na žučnoj kesi, međutim, oni su se upalili jer ih organizam nije prihvatio i došlo je do otkazivanja bubrega - otkrio je za Srpski telegraf izvor iz Kliničkog centra.

Male šanse:

Kako dalje saznajemo, jedino što bi u ovom trenutku pevaču pomoglo jeste transplantacija jetre, ali izgleda da su male šanse za to.

- Sinana drže u veštačkoj komi, koja se izaziva kako se pacijentu ne bi oštetile funkcije mozga. Jedino što bi mu pomoglo sada je transplantacija jetre, ali organizam mu je slab, pa su male šanse da bi to sad moglo da se izvede - zaključio je izvor.

Stupili smo u kontakt i sa Sinanovom suprugom Sabinom, koja je kroz suze poručila da je folkeru stanje neizvesno:

- Sinan je jako loše, lekari nisu sigurni da će preživeti. Prekjuče sam sa suprugom razmenila samo tri rečenice, rekao mi je: "Sabina moja, mnogo sam ti loše!" Lekari se bore za njegov život, i dalje je na intenzivnoj nezi - rekla je Sabina za Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading