Luna Đogani ODRŽALA ČAS O MORALU!

Autor: J. V.

Zadruga

24.10.2017

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitavo jutro u "Zadruzi" se govori o skandalu koji je napravila Teodora kada je Anđelo legao pored Mine, koja mu je ranije bila devojka u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna Đogani se umešala i održala predavanje Anđelu jer smatra da je pogrešio što je to uradio.

- Ja ću sada reći svoje mišljenje i više uopšte neću da pričam na tu temu. Meni je veliko nepoštovanje kada muškarac legne u krevet sa drugom. I apsolutno je nebitno da li su raskinuli juče ili pre dva meseca niti da li je u pitanju Žiža ili je to Mina.  Ako ti nekog voliš ili ako ti je do nekog stalo, takve stvari ne radiš - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani o moralu

Blogerka se tu nije zaustavila, već je nastavila izlaganje.

- Za mene je nepoštovanje da vidim bivšeg ili sadašnjeg dečka u krevetu sa drugom devojkom. To je jako ružno. Ja bih vas pocepala, šutnula i otišla kući. Ja da sam to videla, odmah bih otišla kući - dodala je Luna.

Čas o moralu koji je održala Luna Đogani odslušali su svi zadrugari, pa i sam Sloba Radanović, koji je identičnu stvar uradio svojoj i dalje zakonitoj supruzi Kristini Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading