VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI: Dara smuvala košarkaša!

Autor:

Zabava

27.10.2017

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara prepoznatljiva je po neizostavnoj energiji i uvek atraktivnom nastupu, te uz nju ide i takav muškarac. Izgleda da je Bubamara i u privatnom životui primenila stihove svoje pesme "volim sve što vole mladi", te je smuvala 17 godina mlađeg košarkaša!

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

U pitanju je bivši košarkaš Partizana Nemanja Bezbradica. Njih dvoje su u idiličnoj vezi već sedam meseci i, kako se piše u srpskim medijima, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Upoznali su ih zajednički prijatelji na Darinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Varnice su sevnule već na prvi pogled. Nemanja je odmah počeo da je obasipa pažnjom, pa je ubrzo njegova upornost urodila plodom. Bubamari se dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit. Tada su razmenili brojeve telefona i već sutradan su otišli na ručak. Na prvom sastanku su se i smuvali - ispričao je izvor blizak Dari i dodao:

 

 

- Bukvalno se ne razdvajaju. Oboje su srećni i zaljubljeni. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu. Dara blista i uvek je nasmejana, a čak je i najbliže prijatelje upoznala s novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par i svi joj govore da je on pun pogodak za nju. Ona se pohvalila prijateljici da se nikad nije osećala ovako i da misli da će veza s Bezbradicom potrajati - zaključio je jedan od Bubamarinih prijatelja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading