MARIJA KILIBARDA U DEVET BUDI SRBIJU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda vodiće jutarnji program koji bi, kako saznajemo, na Prvoj televiziji trebalo da startuje sledeće nedelje. Ovaj projekat uređivaće Ivan Ivanović, a još jedan njegov pokušaj da zaživi jutarnji program na TV Prva očekuje se da uspe uz šarmantnu Kilibardu. Ona će svako jutro od devet do 10 sati buditi Srbiju iako su Ivanoviću sugerisali da to nije dobar tajming za ovu vrstu programa pošto mu je već jedan takav projekat pod nazivom "Tačno 9" propao.

RepublikaFoto: youtube.com/SerbianCelebs
Marija Kilibarda

- Ivanović je ostao dosledan svojoj odluci da pokrene jutarnji program od sat vremena. Ostaje samo nejasno kojoj ciljnoj grupi je namenjen budući da su u to vreme deca uveliko u školi, a zaposleni na poslu - otkriva izvor blizak produkciji.

Ivanov novi poduhvat trajaće sat vremena

Kontaktirali smo i sa PR Prve TV, gde nam je potvrđeno da uskoro pokreću nešto novo.

- Na Prvoj televiziji su u pripremi novi projekti kojim želimo da iznenadimo našu publiku. Uskoro ćete imati priliku da vidite o čemu je reč - rekla je Slađana Paunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading