TONI CETINSKI PREGAZIO ČOVEKA U ROVINJU

Autor: 24sata.hr

Zabava

03.11.2017

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Toni Cetinski pregazio je kolima u Rovinju čoveka koji je ležao na putu u jednosmernoj ulici, javljaju hrvatski mediji. Osoba je, kako prenosi "Jutarnji" - umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se da li je smrt posledica nesreće ili nečeg drugog. Uviđaj je u toku.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Imao najgori dan u životu: Toni Cetinski

Kako prenose mediji, rovinjskoj policiji je oko 14 časova javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na kolovozu.

Policija je osigurala mesto događaja, a očekuje se dolazak državnog advokata radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon kojeg će biti jasnije da li je muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

Kako neslužbeno saznaje Glas Istre, vatrogasci su morali da intervenišu da bi došli do tela muškarca. Oni su podigli "mercedes" jer se zaustavio na telu nesrećnog muškarca.

Pusta ulica je jednosmerna i prilično uska, tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading