Marija Šerifović u Parizu ekranizovala pesmu "11"!

Autor:

Zabava

07.11.2017

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višemesečnog rada, Marija Šerifović konačno je zadovoljna novim hitom "11", koji će simblično objaviti 11. 11. u 11 časova i 11 minuta. Ne želeći da joj i najmanji detalj promakne, pevačica je dugo radila na ovoj numeri, čiji je autor i tekstopisac Bane Opačić, dok je aranžman uradio Marijo Pajić, a odsviralo ju je čak 30 naših najboljih muzičara.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

Spot za pesmu "11" sniman je u Parizu, a osim Marije, u njemu se pojavljuje i glumački par Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković.  

- Veoma sam ponosna na ovu pesmu i beskrajano zahvalna muzičarima jer bez njih ova pesma ne bi bila ovako velika - kaže pevačica i objašnjava kako je doživela pesmu "11".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Marija Šerifović


- Mislim da bi bilo koja osoba koja bi u privatnom životu čula reči koje ja pevam mogla da kaže da se oseća zaista voljeno i da bude sigurna u tu ljubav - naglašava pop zvezda, ali i dodaje kako romantične stihove ipak nije nikome posebnom namenila iako nije mogla odoleti ovoj ljubavnoj kompoziciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading