SANDRA REŠIĆ nakon nesreće: MIslila sam da je mom ŽIVOTU DOŠAO KRAJ!

Autor: pink.rs

Zabava

14.11.2017

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić doživela je sinoć tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je povredila rame, a automobil koji je vozila je u potpunosti uništen. Saobraćajna nezgoda dogodila se na auto-putu kod Vrčina, kada je zbog greške drugog vozača udarila u bankinu. Sandra je skupila snage i nakon saobraćajke objasnila šta se tačno sinoć dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/sandra_resic
Sandra Rešić

- Devojka ispred mene vozila je sporo, ja sam pokušala da smanjim brzinu, a onda sam u jednom trenutku želela da je zaobiđem. Iako sam videla na retrovizoru da iza mene nema nikoga, u trenutku kad sam skrenula levo videla sam samo dva svetla. Besan automobil išao je prebrzo, proleteo je kao avion. Devojka ispred mene je počela panično da koči, ja sam morala da zarotiram automobil da se ne bih zakucala u njen automobil i onda sam udarila u bankinu - priča Sandra dodaje: 

 

 

- Povredila sam rame. Kad sam otišla kod doktora čudio se jer mi je rame bilo skoro izvučeno skroz napolje. U jednom trenutku sam udarila glavom, ali se toga ni ne sećam jasno. Svesna sam da sam udarila u bankinu da ne bih udarila u automobil ispred sebe i povredila devojku. Ne sećam se trenutka dok sam se okretala. Lekar je mislio da imam nagnječenje glave, ali sam odmah uradila skener glave i utvrdili su da je sve u redu i da nije ništa ozbiljno. Na svu sreću bila sam vezana, imala sam pojas, to me je spasilo, kao i moja racionalost u tom trenutku. Da nije bilo toga mislim da se ne bih izvukla. Svesna sam toga da smo mogli da poginemo i svo troje, da ja nisam reagovala kako treba - kaže Ninova ćerka i otkriva da je u trenutku udarca pomislila da je njenom životu došao kraj.

 

 

Za par minuta Grand magazin live i dalje promovisemo ??? #TVGRAND #promo #zenaXXIveka

A post shared by Sandra Resic ® (@sandra_resic) on Oct 25, 2017 at 5:27am PDT

 

- U tom trenutku nisam mogla da razmišljam čak ni o majci, ni o porodici. Kad sam osetila taj udarac mislila sam da je gotovo, to je to - došao je kraj mom životu. Zakucala sam se ogromnom brzinom u bankinu i srećna sam što sam se izvukla, jer je moglo da se završi tragično - rekla je Sandra i dodala da je na mesto nezgode odmah došla policija, a onda i Hitna pomoć.

- Policija je odmah došla, ja sam dala izjavu. Moj automobil je skroz uništen, a osim mene niko nije povređen, to mi je najbitnije. Nikog ne mogu da krivim za ono što se desilo. Imala sam sreće da mi je neko ''odozgo'' rekao da skrenem - završava Sandra Rešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading