TONI CETINSKI O GAŽENJU ČOVEKA: Spreman sam da odgovaram!

Autor: J. V.

Zabava

15.11.2017

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća životna drama hrvatskog pop pevača Tonija Cetinskog traje nedeljama, jer se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

 

 

Naime, Cetinski je u jednoj ulici u Rovinju pregazio I. K. koji je preminuo, a njegovo telo je poslato na obdukciju kojom će biti utvrđeno da li je smrt nastupila pre nego što je naišao Toni ili je njegov udarac automobilom prozrokovao smrt.

Toni u svom potresnom obraćanju na Fejsbuku moli javnost da se uzdrži od spekulacija i iznošenja neistina, sve dok se ne budu utvrdile sve okolnosti tragedije.

 

 

- Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu nezvanične informacije jer smo već svedočili manipulacijama izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čoveku da se dobro rasvetli sve što se desilo i pre mog nailaženja na telo I. K. kao i sam trenutak nesrećnog događaja jer je mojoj duši i dušama porodice Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te šta je uzrokovalo tome da je isti ležao na putu pre mog ulaska u deo ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman da odgovaram za svaki svoj postupak u životu, pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv... Ali, ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu - napisao je Cetinski na svom Fejsbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading