POSLE TRI ĆERKE: Tigar dobio sina!

Zabava

20.11.2017

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismenu Dejanu Popoviću u nedelju 19. novembra u GAK Narodni front u Beogradu rodio se sin, koji je dobio ime Dejan, po želji ponosnog oca.

RepublikaFoto: facebook.com/Dejanpopovictigar
Dejan Popović Tigar

Posle tri ćerke, koje Popović ima iz prethodnog braka sa Jelenom Popović, sada je dobio zdravo muško dete sa svojom partnerkom, stjuardesom "Er Srbija" Zoranom Andrić.

- Kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, iznajmili su apartman u porodilištu, gde je porodilja pod 24-časovnim direktnim nadzorom lekara. A porođaj je obavio Dejanov lični prijatelj, načelnik dr Nebojša Zečević. Sve je proteklo u najboljem redu, a po izlasku malog naslednika iz bolnice biće priređeno veliko slavlje, na kome se očekuju brojne poznate ličnosti iz javnog života Srbije - otkriva izvor blizak biznismenu.

 

Pozvali smo i Popovića, koji nije krio sreću zbog rođenja sina.

- Sve je super prošlo. I majka i dete su odlično. Beba je dobila najbolje ocene. Obradovao sam se sinu posle tri ćerke. Slavlje je već počelo. Majice se uveliko cepaju, tako da sa sobom nosim rezervnu - rekao je Dejan za Srpski telegraf.

Inače, Tigar je dovođen u vezu sa brojnim poznatim devojkama kao što su Anastasija Buđić, Tijana Stajšić, Mirela Lapanović, Ana Korać i druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading