Marija Šerifović otkrila svoj STAV O RELIGIJI!

Autor: hello.rs, Republika

Zabava

21.11.2017

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Marija Šerifović ne krije da jeste religiozna na svoj način, a sada je za Hello otkrila detalje o kojima do sada nije pričala.

 

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Nov 10, 2017 at 11:30am PST

- Verujem u znakove, verujem da nešto što se u tom trenutku učini kao slučajnost ima smisao, naročito ako ste vernik - jasna je bila naša jedina pobednica na Evroviziji, te je dodala:

- Neke krupne stvari apsolutno se dešavaju sa razlogom. Morale su da se dogode, na ovaj ili onaj način, to govorim na osnovu životnog iskustva. Nemam astrologa, ni numerologa, ni savetnika tog tipa. Jedini savetnik mi je Šerifović Marija - rekla je pevačica.

 

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Sep 22, 2017 at 11:23am PDT

 

Marija je otkrila i da je radila natalnu kartu, ali da ne pridaje tome mnogo značaja.

- Radili su mi je neki ljudi, ali ne pridajem tome prevelik značaj. Nemam ni živaca ni vremena da slušam da mi danas neko priča šta će biti za godinu-dve, a kamoli da to zapisujem, pamtim ili da se prisećam. Uostalom, lako je napraviti natalnu kartu javnoj ličnosti kao što sam ja - zaključila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading