JK: Krimose, ne obraćaj mi se! CECA: Začepi gubicu, sram te bilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljute rivalke Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša umalo su se u petak u podne fizički obračunale u Prvom osnovnom sudu, gde su se pevačice sastale zbog pokušaja medijacije, odnosno pomirenja, s ciljem da se izbegne suđenje. Kako Srpski telegraf saznaje, prava drama odigrala se u sudnici nakon što je sudija predložio da pevačice zakopaju ratnu sekiru. Međutim, Ceca je rekla sudiji da ne planira da povuče tužbu zbog, kako je istakla, dugogodišnjih uvreda koje trpi od Karleuše.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuša VS Cvetlana Ceca Ražnatović

- Ne želim sporazumno pomirenje, godinama trpim najstrašnije uvrede od dotične i tome želim da stanem u kraj - rekla je Ceca, na šta je Karleuša prekinula.

JK: Krimosu, ne obraćaj mi se

- Sudijo, ja ne želim da neko ko je osuđivani kriminalac sa mnom ovako razgovara i da mi se obraća - uzviknula je Karleuša, što je razljutilo Cecu, pa je počela da viče na Jelenu.

- Začepi gubicu, ne mogu da dođem do reči od tebe. Samo mi ti nemoj pričati o poštenju, sram te bilo - viknula je folk diva tako jako da su njene reči odzvanjale hodnikom, nakon čega je sudija stisnuo taster i pozvao obezbeđenje. Do kraja pokušaja medijacije policajka je bila u sudnici kako bi reagovala u slučaju eventualnog fizičkog obračuna. Na kraju, sudija je zaključio da je propao pokušaj pomirenja i zakazao suđenje. Sudnicu je prva napustila Ceca, dok je Karleuša izašla nekoliko minuta kasnije.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Karleušu.

- Stav suda je da se o današnjem pokušaju medijacije ne priča, pogotovo ne javno. Jedino što mogu da kažem jeste da se nismo pomirile - rekla je Karleuša za Srpski telegraf.

S druge strane, Ceca nije davala nikakve izjave ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading