Kijina drugarica otkrila PRAVI RAZLOG ULASKA STJUARDESE u "Zadrugu"!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.11.2017

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" podelio je kako zadrugare, tako i celu Srbiju na one koji podržavaju Kristinu i na druge koji navijaju za Slobu i Lunu. Na slavama je ove godine glavna tema bio pravi razlog učešća stjuardese u popularnom rijaliti šouu, a upravo tu enigmu otkriva Kijina dobra prijateljica!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Kristini je, narodski rečeno, prekipelo! Smučilo joj se da gleda svog muža i njegovu devojku kako joj svojom ljubavnom vezom nabijaju rogove, pa je rešila da i ona sama uđe u ''Zadrugu'' i pokaže im šta je rijaliti šou! ''Hoćete rijaliti, dobićete rijaliti'', ponavljala je Kristina pred ulazak. Znala je da će njen boravak sam po sebi njima predstavljati pakao, te nije imala na umu da uđe u rijaliti i krene da ih napada. Rešila je da igra drugačiju igru. Provociraće ih na finjaka, ona je u tome maher! Planirala je da iznese u javnost sve što zna o njima. Pošto je Slobodan sa Lunom nju ogovarao u više navrata, pričao kako mu nije prala veš, kako nije poštovala njegove roditelje, kako nisu imali dve godine seks, što ju je posebno pogodilo, i još štošta, ona je rešila da otkrije sve škakljivo što o njemu zna pred milionskim auditorijumom, a, da se razumemo, dosta toga zna pošto su bili pet godina u vezi - kaže Kijina prijateljica i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Svašta se dešavalo za tih pet godina, te se neće libiti da otkrije i njegove najmračnije tajne. Nema gore osvete od povređene žene. Spremna je da ispriča sve o njegovim prevarama, novcu koji joj je dužan i kako ga je izdržavala. Sve će obelodaniti čim joj se ukaže prilika, budite sigurni u to - poručuje Kijina prijateljica koja je želela da ostane aninimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

24.11.2017 16:49

I obavezno tuzi Slobine roditelje i malog ljigavog i amornog Stefija!