SNAJKA JE BOMBONA: Banetova mama ima samo reči hvale za Nenu!

Autor: J. V.

Zadruga

24.11.2017

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u studiju "Zadruge" između ostalih gostovala i Jamina, majka Baneta Čolaka. Dok su ukućani gledali šta je Bane pričao o Ani Korać, Dušica je saopštila Banetu lepe vesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

On već neko vreme govori kako silno želi da se čuje sa svojom porodicom, a sada mu je to bilo omogućeno.

- Mama! Da li je moguće? Mislio sam da nikada nećeš doći ovde! Hvala ti puno što si tu mama! Da li ima nešto što ti se ne sviđa? - pitao je Bane svoju majku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak

Jasmina Čolak rekla je da njen sin ima veliku podršku rodnog Užica, da ima nekih situacija u kojima je ona očekivala da će njen naslednik drugačije reagovati i dala savet Banetu da se sredom za vreme provoda malo udalji od aparata za igre na sreću.

- Nemojte da dirate moga sina i da govorite da je glup! Kako može da bude glup, vidite ga kako je pametan! - obratila se Banetova mama zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nena Petrović

Od ulaska Pinkove zvezde Nene Petrović u rijaliti, Bane je veoma blizak sa njom. Iako se još uvek nisu zvanično poljubili i otpočeli svoju vezu, njih dvoje su vrlo bliski i često vode duge razgovore. Bez obzira što se još uvek ništa konkretno nije dogodilo između Čolaka i Petrovićeve, Bane je iskoristio priliku da pita majku kako mu se čini snajka i da li je spremna da je dovede kući, na šta je ona dala kratak, ali jasan odgovor.

- Šećer! Bombona! Top! - rekla je Jasmina Čolak.

Ukućani su na ovo reagovali gromoglasnim aplauzom, a snajka je ostala bez komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading