(FOTO) INFORMER SJEDINIO POLITIKU I ESTRADU

Autor: Dušan Lukić

Zabava

06.12.2017

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna novogodišnja žurka koju je i ove godine organizovao dnevni list Informer okupila je veliki broj zvanica iz sveta politike, estrade, sporta i ostalih sfera javnog života, a u popularnom prestoničkom klubu "Kasina" slavilo se sve do ranih jutarnjih sati.

Foto: e-stock/KOBRA
Luda žurka u Kasini

Folk zvezda Dragana Mirković priredila je sjajnu atmosferu svojim mini-koncertom, nakon kog su je ponovo vraćali na binu. Zapevale su i njene uvažene koleginice Snežana Đurišić, Ana Bekuta, zatim Nada Topčagić, Zlata Petrović, kao i kolege Era Ojdanić i Marko Bulat.

Ipak, kada se mikrofona latio medijski mag Željko Mitrović, sve prisutne je podigao na noge pesmom Plavog orkestra "Bolje biti pijan nego star". Uz njega se najviše veselio domaćin glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, a društvo im je pravio i roker Oliver Mandić.

Među uvaženim gostima mogli su se videti i Aleksandar Vulin sa suprugom, Siniša Mali, Dragan Marković Palma, Zvezdan Terzić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a nisu izostale ni popularne starlete Tijana Ajfon, Mimi Oro, Nataša Šavija i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading