OTVORILA DUŠU: SARA RELJIĆ PREPLAKALA noć u Rajskom vrtu!

Autor: J. V.

Zadruga

22.11.2017

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Sara Reljić prošlu noć preplakala je u Rajskom vrtu. Ona je na početku razgovora sa Drvetom mudrosti rekla kako ne postoji poseban razlog zbog kog je depresivna poslednjih par dana, ali je na kraju Drvo uspelo da izvuče iz nje sve što je želela da sakrije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Naime, pevačica je priznala da se prvi put u životu nalazi u situaciji kada svoje probleme ne može da podeli sa bliskim osobama, jer kako kaže u Zadruzi nema prave prijatelje.

- Mislim da se nešto desilo, ceo dan tako mislim. Sada si me ti izazvao da plačem. Drvo, ovo ne može na dobro da izađe. Ne znam šta se dešava, ne znam šta da radim! Ovde su ljudi čudni. Nije mi jasno kako niko ovde nikome nije prijatelj - kroz suze je izjavila Sara.

Iz ovoga se može zaključiti da Sari mnogo nedostaje porodica, posebno mama koja se jednom prilikom u toku svog gostovanja u studiju "Zadruge" rasplakala, jer dugo nije videla svoju ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading