Još jedan zadrugar prevario ženu?!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.11.2017

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku noći u mraku kod farme koja se nalazi u okviru najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", našli su se pevačica Sara Reljić i košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Šta su radili, možemo samo predpostaviti na osnovu zvukova koji su se čuli na kraju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević

Oni nisu samo ispuštali zanimljive zvukove, već su i pričali. Sara se poverila košarkašu da je nervozna ovih dana, jer ima mesečni ciklus, a Janjušević joj je rekako da ne treba da plače već da sve shvati kao šalu, a onda su ućutali. Ako se nešto desilo između njih, onda ovo neće biti prvi raspad braka pred kamerama, jer se i Sloba Radanović zaljubio u "Zadruzi" zbog čega je ostao bez supruge, ali je dobio Lunu Đogani.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić

Podsetimo Janjušević je tokom noći plakao, pošto je njegovoj ćerki danas rođendan, a on ne može da bude sa njom i suprugom koja uporno odbija da daje izjave za medije. Takođe, oko Sare se mota puno momaka. Nakon kratke romanse sa Vojketom, koji je napustio "Zadrugu", ona se sada simpatiše sa Filipom Đukićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadruga

Đukić je uporan u tome da započne vezu sa pevačicom, ali ga ona non-stop odbija. Inače, ovo nije jedina zadrugarka na koju je Janjuš bacio oko. Čim je ušla Ana Korać, košarkaš je počeo da je odmerava i govori kako ne može da veruje šta vidi, a u jednom trenutku mu se omakla i izjava da bi ženio zgodnu Ivanjičanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading