DARA BUBAMARA: Ana Nikolić ne ume kao ja da ubode hit!

Autor: D. L.

Zabava

21.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara sprema veliko iznenađenje pred najavljeni koncert u beogradskoj Areni, na koji je pozvala sve one koji je vole, ali nema ništa protiv da joj gosti na koncertu budu i pojedine kolege s kojima je doskora bila na ratnoj nozi. Ona će ujedno obradovati i publiku novom pesmom "Nikad ne reci nikad", koja će uskoro biti i ekranizovana. U odgovoru na pitanje ko na estradi može da joj parira i da, pored nje, niže hit za hitom, bila je neskromna, ali je i jasno stavila do znanja da nema konkurenciju.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

- Pa ima možda još nekoliko pevačica koje sada ne bih imenovala. Ana Nikolić, na primer, zna da izabere pesmu prema svom senzibilitetu, ona je baš emotivna osoba, ali ja sam jedina na estradi koja uvek ubode dobar hit. Tu sam najjača. Mislim da sam ja jedina pevačica na estradi koja je uspela da se transformiše kroz sve stilove, a da opet budem skroz samo svoja, što nije slučaj i sa nekim mojim koleginicama - samouverena je Dara.

Ona će novu pesmu premijerno predstaviti publici 26. decembra, i to u " Amidži šouu", nakon čega će nastaviti promociju predstojećeg koncerta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading