SONJINA SOFIJA PUNOLETSTVO PROSLAVILA BEZ OCA I OČUHA

Autor:

Zabava

26.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Sonje Vuksanović iz braka sa pevačem Željkom Šašićem Sofija Šašić proslavila je punoletstvo bez prisustva oca, ali i maminog drugog supruga, očuha Ace Lukasa.

RepublikaFoto: instagram.com/sonja__sv
Sofija Šašić i Sonja Višnjić

Sonjina naslednica svoj 18. rođendan upriličila je na jednom poznatom prestoničkom splavu, gde je u svečanom ambijentu okupila svoje najbliže prijatelje, ali su dva najvažnija muškarca izostala sa slavlja. Celokupnu organizaciju prepustila je majci Sonji, koja se pobrinula za svaki detalj, tako da se slavljenica osećala kao princeza, a zvanice su uživale u bogatom posluženju i dobroj muzici.

 Iako na slavlju nisu bila dva najvažnija muškarca, Sofijino punoletstvo proteklo u radosti i veselju

- Ceo splav bio je u pink nijansama, ukrašen balonima i LED svetlima, a slavljenica je sa osmehom u prelepoj dugoj bordo haljini dočekivala goste. Na ulazu se prostirao veliki crveni tepih, a na samom početku pristigla je prelepa torta i ogroman buket sa 101 ružom i posvetom. Interesantno je da se na proslavi Sofijinog 18. rođendana nije pojavio njen otac Željko Šašić, ali ni očuh Aca Lukas. Ipak, i pored toga, punoletstvo Sonjine mezimice proteklo je u radosti i veselju, jer se ona sa svojim društvom provodila do ranih jutarnjih časova - priča izvor koji se zatekao na slavlju i dodaje:

- Među zvanicama bile su pevačica Marina Visković i voditeljka Dajana Paunović, sin Lepe Brene i Bobe Viktor Živojinović, koji se tokom cele večeri nije odvajao od atraktivne mlade voditeljke Ksenije Bujišić. Naslednik folkerke Goce Božinovske Mirko Šijan bio je jedan od najveselijih, pa se latio i mikrofona i zapevao veliki hit "Nije mene, dušo, ubilo" Gorana Dimitrijadisa Dime. Slavlje je krunisano pucanjem šampanjca u ponoć i velikim vatrometom na torti od pet spratova, nakon čega su zasvirali i trubači - zaključuje naš sagovornik.
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Željko Šašić

Pozvali smo Lukasa, koji nije želeo da priča o punoletstvu starije ćerke svoje još uvek zakonite supruge Sonje.
- Bez komentara sam - kratko je rekao Aca i prekinuo vezu.
S druge strane, Sonja i Sofija do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading