Vesna Dedić: Kod nas u kući seks nije tabu tema!

Autor: pink.rs

Zabava

26.12.2017

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u iskrenom intervju otkrila je u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom i kako vaspitava ćerku.

RepublikaFoto: instagram.com/dedicvesna
Vesna Dedić

- Bivši brakovi, tačnije odnosi bivših supružnika razlikuju se samo u odnosu na dete. Neki očevi i majke uspevaju i posle razvoda da budu vrhunski roditelji, neki ne uspevaju. Ja moram da kažem da nisam uspela - iskrena je Vesna.

Za svoju šesnaestogodišnju ćerku Lenku kaže da joj je najvažnija osoba na svetu, ali da je nikada nije savetovala kada je pravo vreme za brak.

- Rekla sam joj da može da se uda sa 15, sa 20 ili nikada. Ja nju vaspitavam kada je reč o školi, interesovanjima, prijateljstvima, ljubavima i seksu - da radi ono što želi.  Rekla sam joj da radi što joj srce hoće i da ne radi ništa samo da bi udovoljila drugom. Radi sve misleći na sebe, svoje želje, a da pritom ne ugrozi svoje zdravlje i da nikog ne izda - otkrila je ona.

Prema njenim rečima, za njih dve ne postoji tabu tema.

- Baš u porodicama gde je seks tabu tema, deca pođu dosta krivim putem, i nose se sa mnogim zabludama - naglašava ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading