(VIDEO) MIKI JELENI: Kako ti sa toliko godina da rodiš troje dece!

Autor:

Zadruga

26.12.2017

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar iz Kupinova danas je po mnogima prešao sve granice neslanom šalom koja je bila upućena Jeleni Golubović!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović

Na radnom zadatku seckali su luk i šargarepu, a Miki Djuričić i Jelena Golubović imali su zanimljiv razgovor koji je nasmejao širi auditorijum.

Naime, razgovor je započela Jelena koja je objašnjavala zašto sebe vidi u Srbiji, a ne u inostranstvu.

- Ja sam u Srbiji neko i nešto, ovde sam zvezda i svi me znaju. Kad odem na Kipar ne poznaje me niko, tamo sam samo njegova verenica i to je to -  rekla je Jelena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Miki Đuričić je prasnuo u smeh dok je ponavljao njene reči i podržao njenu izjavu, pa je izazvan ovom konstatacijom postavio pitanje kada će imati decu, na šta je Jelena odgovorila da bi volela da ima najmanje dvoje ili troje dece. 

Ova izjava šokirala je Mikija koji joj je ironično poručio da je još uvek mlada i da ima vremena da se ostvari u ulozi majke.

Šta je Mikiju bilo interesantno povodom Jeleninih izjava kao i još mnogo zanimljivih detalja iz ovog razgovora pogledajte u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading