Maja zavodi muža spravicama iz seksi šopa?!

Autor:

Zabava

29.12.2017

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović udala se za momka sa kojim je bila prethodno 11 godina u vezi, s obzirom da je ona priznala kako voli da kupuje u seksi šopu, moglo bi se reći da bas time budi bujnu maštu svog izabranika!

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović

Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Maja je pričala i na ovu temu i između ostalog rekla:

- Idem u seks šopove i redovno kupujem tamo. Ja nemam problem da pričam o tome, jer tamo ima zaista sjajnih stvari - rekla je Maja.

Između ostalog poznata pevačica je priznala da je među prvim stvarima kupila lisice.

 

 

???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 24, 2017 at 2:22am PDT

 

- Neverovatno je da u tim radnjama ima odličnih stvari za scenski nastup. Jedna od tih stvari su lisice, koje sam koristila kao narukvicu i nosila na nastupima - priznala je Maja.

Ona je, između ostalog, rekla i da su neki odevni predmeti, poput korseta, kojima na nastupima mami uzdahe jačeg pola, upravo iz seksi šopa.

 

 

Last night ???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 5, 2017 at 2:45am PDT

 

Kako nije pričala da li ovakve stvari koristi i sa suprugom, a Ognjen je preskočio to pitanje, pozvali smo Maju da je pitamo upravo to, a ona nam je rekla sledeće.

- Mislim da je dovoljno da vam kažem da imam jakooo razvijenu maštu, pa vi sad mislite o tome - rekla je za beogradske medije kroz smeh Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading