(VIDEO) Luna doziva bivšeg dečka Srđana da uđe u "Zadrugu"?!

Autor:

Zadruga

29.12.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada blogerka Luna Đogani više ne zna kako da se izbori sa situacijom u koju je sebe dovela kada je stupila u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, pa se dogode situacije da iz nemoći doziva svog bivšeg dečka Srđana!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Iako se trudi da svoju ljubav prema Slobi iskazuje onako kako oseća, Luna je priznala da joj je ponekad neprijatno da to čini pred Kijom, zbog čega ulazi u sukobe sa pevačem. Ona je često znala da mu kaže da želi da njen bivši uđe u rijaliti, da bi on video kako se oseća svakog dana, zbog čega je sinoć jedan gledalac upitao zašto stalno potencira na tome i da li bi volela da se to desi: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ne, ja to ne bih volela, niti bi on ušao. Ja to kažem Slobi kad se posvađamo, jer meni bude neprijatno. Iako ja delujem opušteno, nekad ga poljubim pred Kristinom, zaboravim se, i onda se smorim i kažem mu to, i onda on koliko razume zapravo ne razume i zato ja kažem da bih volela da uđe moj bivši da bi Sloba razumeo kako je meni svakog dana - rekla je Luna. 

Kako bi reagovala da uđe njen bivši, nije poznato, ali je sigurno da bi to dodatno zakomplikovalo njenu vezu sa Slobom. Da li će se to desiti, videćemo, a šta je još Luna rekla na ovu temu, pogledajte u snimku ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading