Marija pevala pred 10.000 Barana!

Autor:

Zabava

03.01.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Marija Šerifović, priredila je spektakularan nastup u novogodišnjoj noći u Baru kome je prisustvovalo oko 10.000 ljudi.

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Nov 23, 2017 at 5:26am PST

Pred sam koncert Marija je izrazila zadovoljstvo što drugi put za redom peva u Crnoj Gori za doček Nove godine jer sa crnogorskom publikom razmenjuje odličnu energiju. Posebno se zahvalila Baranima na gostoprimstvu i poželela im je puno zdravlja i ljubavi u nastupajućoj godini.

Marija je opravdala očekivanja Barana i uz fantastičnu atmosferu i ambijent otpevala je svoje najveće hitove sa posebnom emocijom.

Foto: Promo foto
Marija Šerifović

Publika je uživala đuskajući uz kuvanu rakiju, kuvano crmničko vino i barske masline i ostale lokalne specijalitete. Spektakularnim vatrometom koji je priređen u ponoć uz miris mora, Barani su čestitali jedni drugima Novu godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading