ŽELJKO MITROVIĆ: Novac nije jedini razlog zašto su Jovana i Srđan su otišli sa Pinka!

Autor:

Zabava

12.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović i Srđan Predojević svakog jutra informisali su i zabavljali milione gledalaca kraj malih ekrana na TV Pink. Omiljeni voditeljski par nastaviće da započinje dan jutarnjim programom, ali u potpuno novom izdanju. Kako saznajemo, Jovana i Srđan prelaze na TV Prva, gde će voditi jutarnji program.

Foto: ST/D. KADIĆ
Srđan i Jovana

Naime, kako izvor blizak voditeljima navodi, Jovana i Srđan nisu olako doneli odluku da odu sa ružičaste televizije, ali su se sa medijskim magom Željkom Mitrovićem pozdravili u prijateljskom tonu.

- Jovana i Srđan bili su najveće zvezde od svih TV lica na Pinku i takav su tretman i imali. Oboje su bili zadovoljni uslovima i okruženjem u kojem rade, međutim, valjda nakon nekog vremena dođe do zasićenja, to je neizbežno. Bez obzira na to što napuštaju Pink, Željko im to nije zamerio, tako da su sa njim okončali saradnju na najprijateljskiji način - objašnjava izvor i nastavlja:

- TV Prva bila je rešena da ih dovede. Kako su imali nekoliko neuspešnih pokušaja da naprave jutarnji program koji će moći da parira Pinkovom, Jovani i Srđanu dali su ponudu koja prevazilazi primanja svih ostalih voditelja - navodi izvor i kaže da novac nije bio jedini motiv prelaska.

- Osim što su dobili pozamašnu sumu da pređu na Prvu, nova emisija koju će Jovana i Srđan voditi biće drugačiji format i trajaće od 9 do 12 sati, što im je manje zahtevno od jutarnjeg programa na Pinku - završava naš sagovornik.

Željko: Voditeljski par Jovana i Srđan i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju

Dok se priprema veliki projekat koji ih čeka u novoj medijskoj kući, Pink televizija već je pripremila novi koncept koji će gledaoci moći da vide već 15. januara, otkrio je vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović.

- Posle dugogodišnje saradnje, voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju. Ovakva odluka poklopila se sa planovima televizije Pink o novoj koncepciji jutarnjeg programa, koja počinje od ponedeljka 15. januara. Jovani i Srđanu se zahvaljujemo na uspešnoj saradnji za sve ove godine, ali TV Pink ostaje dosledan u svojoj ambiciji da ostane najgledanija televizija u regionu. S poštovanjem, direktor i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović - stoji u saopštenju.

Inače, voditeljski par druženje je započeo pred kamerama na RTS 2005. godine, gde su postali prepoznatljivi i omiljeni u jutarnjem programu. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera. Jovana i Srđan su više puta birani za najpopularnija TV lica i bili su zaštitni znak na svim televizijama gde su dosad radili.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Srđan i Jovana

Jovana 17 godina na malim ekranima

Jovana Joksimović voditeljsku karijeru počela je 2001. godine na BK televiziji, gde je vodila "Trejler" i "Blokbaster", autorske emisije posvećene filmu. Na RTS je prešla 2005. godine počevši sa jutarnjim programom. U martu 2010. je zajedno sa kolegom Srđanom Predojevićem napustila RTS i prešla na RTV Pink kao voditeljka jutarnjeg programa "Dobro jutro: Jovana i Srđan".

Od kragujevačke televizije do najgledanijih kanala

Srđan Predojević rođen je 17. jula 1971. godine u Kragujevcu. Svoju karijeru započeo je na televiziji Spectrum, da bi zatim posao pronašao na televiziji Kragujevac, gde je postao i urednik. Godine 1997. postaje dopisnik Anema, a zatim se seli u Beograd i počinje da radi na televiziji B92. Pored informativnog programa, vodio je i jutarnji dnevnik, kao i suđenja Slobodanu Miloševiću. Na RTS se seli 2004. godine, kada počinje da vodi jutarnji program zajedno sa Jovanom Joksimović, da bi ovaj voditeljski par 2010. prešao na TV Pink.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading