BLAGO NJOJ: Katarina Grujić otkrila šta njen dečko radi samo za nju!

Autor: Alo.rs, Republika

Zabava

15.01.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić je već pola godine u vezi sa izvesnim Kostom Obradovićem, vlasnikom agencije za rentiranje jahti i luksuznih automobila iz Budve, a folkerka je otkrila zbog čega njen dečko nije tipičan Crnogorac.

 

 

Mali moj.❣️

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on Jan 7, 2018 at 5:05pm PST

 

- Moj Kole obožava da kuva za mene i odlično mu ide. Kada se vratim sa napornog puta, mnogo sam umorna i nisam u stanju da idem po restoranima. Tada on sa ljubavlju kuva za mene, a budući da zna da spremi gotovo sva jela, zaista uživam u njegovoj klopi. Kosta nije tipičan Crnogorac i meni čak ne dozvoljava da se petljam po kuhinji, a ja se ne bunim - kaže pevačica i otkriva da od kada je u vezi sa Kostom, muškarci je zaobilaze u širokom luku.

- Meni se muškarci ne udvaraju jer im ne dajem povoda. Zaista ne želim ni da mi prilaze. Kako zračite, tako i privlačite, i smatram da žene kojima muškarci prilaze daju povoda za startovanje - kaže Katarina i ne krije da je presrećna zbog silnih poklona koje je dobila od svog partnera.

 

 

????

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on Jan 9, 2018 at 6:13am PST

 

- Obožavam da iznenadim dečka lepim gestom i poklonom. Koliko pažnje poklanjamo jedno drugom, pokazali smo i za praznike. On je meni poklonio 13 poklona, a ja njemu 10. Uvek pogodi moj ukus, što je prosto neverovatno. Ipak, najdraže mi je bilo kada mi je poklonio nakit i francuskog buldoga Pabla - kaže pevačica za "Alo!".

Budući da živi turbulentnim i brzim životom, pevačica priznaje da ne voli usporene ljude i da je to najviše izluđuje u poslu.

 

- Sve što naumim, to i ostvarim vrlo brzo. Nisam neko ko ima neostvarene želje i kod mene se sve dešava brzo. Kada snimim pesmu, ona ne izađe odmah, ali to nije do mene, već do montaže. E, to me izluđuje - zaključuje Katarina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading