I ONE su kao Sandra! Zbog PARA nemaj ni OBRAZA ni SRAMA, spremne na sve!

Autor:

Zabava

19.08.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika nije jedina pevačica koja je zbog para spremna na sve.

I ONE su kao Sandra! Zbog PARA nemaj ni OBRAZA ni SRAMA, spremne na sve!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić/instagram

Pored Sandre Afrike Ana Nikolić Hanka Paldum Tina Ivanović i Jadranka Bajraktarevic su pokazale da nemaju obraza te da su im pare pomutile razum.

Jadranka Bajraktarević : Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije

Pevačica Jadranka Barjaktarović, rodom iz Berana, nastupala je na skupu u Crnoj Gori iza kojeg stoji DPS. Pevačica koja je često pevala po beogradskim kafanama i klubovima gde je i napravila karijeru, imala je nastup u Podgorici pred oko 5.000 "crnogorskih patriota". Ona je ponosno pevala komitama i crnogorskim fašistima: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon čega joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Foto: Instagram

Jadranka Barjaktarević

Tina Ivanović na dan "Oluje" pevala ustašama

Folkerka je zakazala nastup u Livnu u isto vreme kada se u Srbiji obeležava 27 godina od stravičnog zločina. Na taj dan je ofanzivom hrvatske vojske i policije i jedinica Hrvatskog veća odbrane na područja Banije, Korduna, Like i severne Dalmacije, odnosno na tadašnju Republiku Srpsku Krajinu, počela vojno-policijska akcija "Oluja", koja je dovela do egzodusa više od 250.000 Srba iz Hrvatske. Ivanovićki, po svemu sudeći, bila je preča tezga od činjenice da se na ovom području, na kom mahom živi hrvatsko stanovništvo, ovaj događaj doživljava kao dan pobede.

Foto: Instagram printscreen

Tina Ivanović pevala na dan Oluje

Hanka Paldum pozivala na klanje Srba

Milijana Baletić, poznata novinarka, tvrdi da je 1992. u skupštini Bosne i Hercegovine u Sarajevu srela Hanku Paldum i da je pevačica tom prilikom psovala "četnike" i pozivala na njihovo klanje.

Foto: Yotube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Hanka Paldum

Ana Nikolić tešila hrvatske navijače

Ana Nikolić nastupila je u Posušju iste večeri kada su Hrvati izgubili od Portugalaca na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Foto: Tik Tok/printscreen

Ana Nikolić

Naime, kako je hrvatska reprezentacija baš te večeri, kad je pevačica nastupala, u 117. minutu izgubila Ana je bila kao melem za rane razočaranim navijačima, budući da Hrvati čine većinsko stanovništvo ovog grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.08.2022 20:16

Sve su to olosi i drolje