Lazić odlepio što Sevićka troši njegov novac: Darko: Ana, nek ti Lukas da pare!

Autor: D. L.

Zabava

17.01.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je po razlazu sa Anom Sević nastavio da finansira bivšu suprugu prvenstveno zbog ćerkice Lorene, Darko Lazić rešio je da zavrne česmu kada je shvatio da ona novac troši uglavnom na sebe. Naime, do pevača su stigle priče kako Sevićka sve pare spiska na skupe krpice i kozmetičke tretmane, što ga je razbesnelo jer u braku nije žalio ni njoj da da koliko joj treba, ali posle njene prevare ne želi više da joj on bude sponzor.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić i Ana Sević

- Pošto se svakako čuju oko deteta, Darko je pozvao Anu i rekao joj: "Nek ti Lukas daje pare, moje troši isključivo za Lorenu!" Dosadilo mu je da ispunjava sve njene hirove - tvrdi izvor blizak bivšem paru i dodaje:

Ubuduće će pevač sam da kupuje ćerki šta joj treba da njena majka ne bi uzela sve za sebe

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Čak su mu i roditelji zamerali i prebacivali jer ona nije imala granica, već je njegov mukom zarađeni novac trošila nemilice na bunde, torbe, luksuzna putovanja i sve ostalo što bi joj palo na pamet, a ovamo ga je još i varala. On joj je ispunjavao svaku želju, a Ana mu je s drugim nabijala rogove. To je mislila da nastavi i kad su se razišli, što je Laziću bila kap u prepunoj čaši, pa je to presekao. On nikako nije stipsa, već je to uradio iz principa. Ubuduće će sam da kupuje ćerki sve što joj treba i neće da joj fali, ali njenoj majci neće više da kaplje iz Darkovog budžeta - zaključio je naš sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačem, ali se on na broj poznat redakciji nije javljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

17.01.2018 23:53

Da li je moguce da se opametio?! Prosto ne verujem. Sve te sponzoruse imaju taktiku kako da izvuku novac od bivsih muzeva.