Sneki Daki voli sado-mazo!

Autor: alo.rs

Zabava

09.02.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Snežana Dakić uvek je otvorena da priča o gotovo svakoj temi!

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Snežana Dakić

Snežana se pre nekoliko dana sama pojavila na promociji erotskog filma "Pedeset nijansi sive", a kako je za "Alo!" otkrila, za ovakva ostvarenja nema društvo.

- Nisam se nešto preterano uzbudila kada sam čula da će ovaj planetarno poznati film imati premijeru. Da me nije pozvala drugarica da ga pogledam, verovatno ne bih ni došla. Ovo je film koji treba da se gleda sa nekim s kim si intiman. Međutim, pošto takav ne postoji kod mene, onda ću gledati sa prijateljima - iskreno kaže Snežana, koja bi svima preporučila da erotiku ove poznate priče dožive čitajući knjigu.

 

- Pročitala sam sve tri knjige "Pedeset nijansi sive" i mogu vm reći da nisam bila oduševljena. Prvi deo filma me takođe nije ostavio bez daha, a drugi nisam ni pogledala. Svima preporučujem da ako zaista žele da dožive ono što propagira "Pedeset nijansi sive", neka pročitaju knjigu, jer će im sa filmom to proleteti - kaže voditeljka i ističe da nema ništa protiv starleta, iako je nedavno u javnost izašla informacija da su one u njenom jutarnjem programu zabranjene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading