OVO NISTE ZNALI: Ognjen Amidžić je u srodstvu sa ovom poznatom lepoticom!

Autor:

Zabava

11.02.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vujičić posetio je u okviru rubrike "Odakle se sele" Šabac, grad u kojem je poznata voditeljka Televizije Pink Aleksandra Jeftanović provela detinjstvo, a o njoj je govorila kuma Jelena Stojić, koja je otkrila do sada nepoznate detalje iz njenog života.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

- Kada sam je upoznala, bila je devojčurak. Imala je tu dugu, crnu kosu, koja je karakteristična za nju i danas. U osnovnoj školi je bila odličan đak, a u srednjoj školi je počela da se malo opušta. Ako želite da je iznervirate, samo joj dajte kucaću mašinu, imala je daktilografiju koju je mrzela iz dna duše. Znam da je slučajno čula za konkurs za taj radio, prošla je iz prve i tu je bio njen prvi kontakt sa medijima. Tako je kasnije došla i na televiziju Pink – otkrila je Jelena, koja je otkrila da su ona i Aleksandra uvek bodrile jedna drugu i kada je ljubavni život u pitanju.

- Sećam se dve njene velike ljubavi, imala je dve velike veze. Uvek smo jedna drugu pratile - ako se jedna zaljubi, zaljubi se odmah i druga.

RepublikaFoto: instagram.com/milan.josipovic
Aleksandra Jeftanović

Vujičićev sagovornik bio je i Aleksandrin prijatelj kolega Ognjen Amidžić, takođe Šapčanin, koji je prvi put pred kamerama otkrio da su on i lepa voditeljka, zapravo, rod.

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović – otkrio je Ognjen i dodao da je baš Aleksandra zaslužna za njegov dolazak na najgledaniju komercijalnu televiziju u Srbiji.

- Radio sam na RTS-u, viđali smo se na nekim snimanjima. Ja sam zahvaljujući njoj došao na Televiziju Pink, jer je ona znala za neke moje ideje - otkrio je Amidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading