Karleuša i Lukas ušli u fajt zbog odabira društva

Zabava

12.02.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Aca Lukas žestoko su se posvađali u "Zvezdama Granda", a "mala od skandala" jedva je dočekala da folkeru natrlja na nos druženje sa "seljankama iz Žitorađe", zbog kog se navodno i sam proseljačio.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Naime, situacija u "Grandovom" muzičkom šouu bila je napeta od samog početka jer je skriveni član žirija, koji je ove subote bio roker Đorđe David, dodatno sve vreme provocirao članove žirija. Zbog njegovih provokacija je Jelenino i Acino prepucavanje i preraslo u burnu svađu, pa je Karleuša poentirala nazvavši ga dripcem jer ne bira društvo.

Aca: Jelena, zamolio bih te da više ne komentarišeš moje glasanje jer ću ti opasno skočiti na kičmu, nećeš znati gde je levo! Sad si ga naje*ala!

Karleuša: Ti tako možeš da pričaš sa svojim drugaricama iz Žitorađe koje ti dozvole to, sa mnom nećeš moći. Ne dozvoljavam da me bilo ko više ikada prekine!

Lukas: Druželjubiv sam. Moji prijatelji su iz raznih krajeva zemlje i sveta. Ti se ljutiš jer ih nemaš

Lukas: Ja imam drugarica iz raznih krajeva zemlje, sveta i Evrope, druželjubiv sam, za razliku od nekih koji drugarice nemaju, pa sada pričaju i ljute se na one koji ih imaju. Čak si mi i ti, Jelena, drugarica, ali iz nekog drugog kraja. Te budalaštine da preskočimo.

Jelena: Mnogo se družiš sa tim seljankama, pa si poprimio.

Foto: insagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Lukas: Ne znam ja šta ti pričaš, ali meni ne možeš da spočitavaš zato što sam ja malo pametniji od nekoga ko bi to dopustio. Ja sam dripac!

Viki Miljković, koja obično zna da odbrusi Karleuši, ovog puta ostala je zbunjena i kao da nije umela da joj odgovori:

- Ja ne znam više ko je ovde dripac, ko seljak, a ko seljanka, ni ko je odakle. Zamutilo mi se u glavi, majke mi - zbunjeno je prokomentarisala pevačica i skrenula sa teme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading