Mustafa ostavio Emini vilu i studio od 20 miliona evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i Mustafa Sandal stavili su tačku na bračnu zajednicu dugu 10 godina. Kako Srpski telegraf saznaje, muzičke zvezde su se dogovorile da se sporazumno razvedu, a prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podele imovine.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

- Mustafa je Emini ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona evra. To je jedna od najlepših kuća poznatih. Poseduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba, tri dečje i dve gostinske. Pored svog luksuza, kuća ima prelep pogled na ceo grad. Pored toga ostavio joj je i muzički studio vredan četiri miliona evra, za koji je Emina najviše vezana budući da je u njemu provodila dosta vremena - govori izvor blizak sada već bivšem paru i dodaje:

- Mustafa se iselio u jedan od stanova koji se nalazi u njegovom vlasništvu. Trenutno je u potrazi za idealnom vilom koju planira da uzme, a u kojoj će otpočeti novi život. Za sada je oboma važno samo da razvod ne osete njihovi sinovi Jaman i Javuz - završava priču izvor.

Foto: instagram.com/mustafasandal24
Emina i Mustafa

Kako dalje saznajemo, razlog što se Mustafa Sandal lako odrekao luksuzne vile i studija leži u tome što i dalje vodi pravnu bitku oko dokazivanja porekla imovine. Naime, pre dve godine pevača su tužili za pranje novca, a po tužbi preti mu dve godine zatvora i nadoknada državi od čak 54 miliona evra. Ukoliko ga osude, pevač bi mogao da proglasi bankrot, pa zato, prema tvrdnjama upućenih, nije dovodio u pitanje ostavljanje većeg dela imovine Emini.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozove i poruke.

Podsećanja radi, Jahovićka je objavila na svom Instagram profilu da se posle deset godina razvodi, čime je potvrdila brojne spekulacije medija.

Emina: Odluka o razvodu nije bila laka niti je bila nagla, ali je bila uzajamna

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka niti je bila nagla, ali je bila uzajamna jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja.

Foto: instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Emina i Mustafa krili razvod zbog imidža

Emina Jahović i Mustafa Sandal krili su od javnosti da se razvode kako turska zvezda ne bi narušila reputaciju koja ga u njegovoj zemlji prati. Naime, Sandal ima dobar imidž porodičnog i poštenog momka, što mu na godišnjem nivou donosi ogromne sume novca jer ga angažuju za reklame najjače kompanije. Priče o razvodu i eventualni razvod narušio bi mu ugled, zbog čega bi izgubio velike sponzore. Zato su Emina i on odlučili da u prvom trenutku sakriju razvod, ali zbog pritiska javnosti to ipak nisu uspeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading