SLOBA VARAO KIJU SA NADEŽDOM

Autor:

Zadruga

18.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić jasno je stavila do znanja kako gledaocima tako i zadrugarima da će u rijalitiju podržati kolegu i prijatelja Slobodana Radanovića iako sa njegovom suprugom Kristinom Kockar nikada nije imala sukob. Nadežda je istakla da je pevala njima na svadbi, ali da je prevashodno Sloba njen drug, a ono što je šokiralo javnost jesu spekulacije da su se njih dvoje viđali dok je bio sa Kijom u vezi.

Foto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Naime, Nadežda je žučno komentarisala kako Slobin i Kristinin odnos nije bio kako treba i da su na venčanju bili otuđeni. Na video-snimku zvaničnog Jutjub kanala "Zadruge" na kojem Nadežda priča o njihovom braku pojavio se komentar koji je sve zapanjio. Izvesni Vladimir Nikolčić tvrdi da su se pevačica i Radanović viđali, i to svega osam dana pre venčanja u jednom zrenjaninskom hotelu.

- Ovu Nadeždu je je*ao Sloba u "Central luksu" u Zrenjaninu osam dana pre svadbe, radim u tom hotelu - glasio je komentar koji je pokrenuo lavinu reakcija fanova.

Inače, Nadeždini komentari o odnosu supružnika koji su probudili sumnju da su ona i Sloba imali nešto više od pukog prijateljstva odnosili su se upravo na svadbeno veselje Radanovića i Kockarove.

 Biljićka je pre dve večeri rasplakala Kiju kada je rekla da se na njenoj svadbi Kockareva i Sloba nisu ni poljubili, kao i da su bilo odsutni pet sati

Nadežda: Ono što sam videla na svadbi kakav im je odnos, videla sam i pre. Meni je neverovatna činjenica da oni nemaju kontakt. Njih dvoje se nisu čuli. Zato što, recimo, ja kad završim svirku, ja se javim momku, na svadbi sam bila i Slobodana bukvalno nije bilo nigde pet sati. Oni se nisu ni poljubili ni zagrlili, sve je bilo tako čudno - objasnila je Nadežda.

Kija je bila šokirana konstatacijom ove pevačice, pa je briznula u plač zbog toga što se osećala kao da je jedini krivac zbog svega što se među njima dogodilo.

Kija: Kad se mi nismo čuli?! Da li ste vi normalni, bre? Slobodane, šta ona priča ovo?!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Sloba

Nadežda: Sje*ao si se i rekao si da ti nije bilo dobro, a gde ti je bila supruga, Slobo? Bila je s drugaricama? Ja sam čula da je ona napustila svadbu i otišla u neki hotel, a onda si ti otišao za njom.

Kija: Sloba me je varao na svakom koraku!

Veliki Šef poslao je pismo u kojem je podstakao ovaj bračni par da u toku sastanka kaže sve ono što se mesecima skriva.

Kako je uplakana Kija dobila reč da kaže šta je to najviše muči, ona je otkrila kada je počela njena sumnja u vezi sa Slobodanom.

Kija: Javila mu se jedna devojka, a ona je predstavljena kao sestra njegovog druga... To su bile takve poruke seksualne prirode i u tom trenutku ja sam se tresla, nisam mogla da verujem jer sam prvi put saznala tako nešto od njega i nakon toga sam ja s vremena na vreme uzimala telefon da pogledam. Zezala se kao: "E sad ide kontrola..." To je bio neviđeni bol kad sam pročitala te poruke. On je mene ubeđivao da nije tačno, onda se trgao kad je skontao da sam videla poruke... Nakon mesec ili dva, ja sam rekla njemu, pošto smo tad uskladili odnos, da imamo kontrolu opet, ali, hej! Ja se smejem i zezam se, kažem: "Jednom si uradio, valjda nećeš ponovo." Videla sam opet poruku od te devojke koju je on pokušao da obriše.

Sloba: Jedino zbog čega me grize savest je to što sam zbog tebe zapostavio svoj život. Živeo sam tvoj život, i to je sve što ću reći!

Kija: Živeo si moj život? Sram te bilo, Slobodane! Ja sam tebe molila da se zaposliš, mrzelo te da upišeš fakultet! Slobodane, jednom mesečno si radio, nekad nisi ni po tri meseca!

RepublikaFoto: printscreen/TVpink
Lepi Mića
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nina

18.01.2018 07:23

Da živi u nekoj normalnoj zemlji bio bi u zatvoru a po izlasku iz zatvora morao bih se registrovati za ceo život kao pe-do-f-il. U normalnoj zemlji samo dopisivanje sa maloletnicama je kažnjivo zatvorom, a on kao pošten i vaspitan. Radio grozne stvari dok je žena na poslu. Odvratno!

Odgovori 15 0
Branislav

18.01.2018 10:25

Meni je bilo sumnjivo jos dok je bila u studiju. Sada mrzi Kiju, ukopava Lunu, veliča Slobu. Nadala se da se Sloba razvede pa da ona uskoči. kad ono...pojavi se Luna. Al se Sloba ukopao, sa Kije , obrazovane dame, pao na muskobanjastu Nadeždu. Draginja, čestitam vam nove snajke, ali mislim da ćes tražiti staru da se vrati

Odgovori 14 0
Bane

18.01.2018 10:39

Sem [to treba da dobro peva, pevacica treba da bude bar malo zenstvena i simpaticna. Ova je samo za vašare i šatre

Sava

18.01.2018 10:49

Tacno, stara snajka je bar bila sposobna a sto su joj ladje potonule posle Slobodanove dvolicnosti je normalno da se udaljila od njega a on nije odustajao. A i sto bi, novac stize, on slobodan da se dopisuje i ide po hotelima. karijeru mu zena gradi...ma idi begaj...ko car je ziveo.

Odgovori 12 0