(VIDEO) Kija pretila Slobi: Videćemo se mi napolju!

Autor:

Zadruga

20.12.2017

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar naljutila se na Slobu zbog Lunine izjave kako ga ona i dalje voli i gleda ga zaljubljenim očima. Stjuardesa je poludela i počela da preti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Kija

- Luna ti je rekla - Ja ne mogu više, ona tebe voli. To nije tačno i nemojte da se tripujete. Nemoj da se tripuješ da si neki faktor bitan! Ne da te ne volim, nego te mrzim! Nisi zaslužio ni da ti kažem "ćao"! Ti si čovek bez morala! Nemojte da pravite priču od nečega što ne postoji jer ja ću imati problem zbog toga! Što mi nisi juče čestitao slavu? Nema veze, izaći ćeš ti napolje - besno je rekla Kristina Slobi.

- Šta ti znači to? Šta, ti meni pretiš? Šta ti znači to da ću ja izaći napolje? Ti samo znaš po ćoškovima da pričaš umesto meni u lice! Meni ovde niko ne može da preti! Reci mi šta ću videti kad izađem napolje? - bio je besan Slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nels

20.12.2017 18:31

Hahaaa dobro mu je rekla!

Predskazanje

20.12.2017 23:22

Ne treba pretnja, bar ja ne pamtim da je dvoje nemoralnih idiota bilo ovoliko omrazeno ikada.

Lela

21.12.2017 14:54

@Predskazanje - U pravi si! Ali oni još uvek misle kako su najomiljeniji te se Lunjara iznenadila kad je Milan rekao da su Kiju slikali svi novinari kad je bila u noćnom izlasku, a ona se zaprepastila kao da je htela reći da Kija nije dovoljno lepa da bih je jurili novinari.