JEZIVO! Ša SUROVO ZAPRETIO Mioni - Svima je promakao DETALJ koji ledi krv u žilama!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša počeo sa opasnim pretnjama prema Mioni Jovanović!

JEZIVO! Ša SUROVO ZAPRETIO Mioni - Svima je promakao DETALJ koji ledi krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnje debate došlo je do totalnog kolapsa između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, da je on u jednom trenutku čak i pobegao sa imanja. Međutim, kako njegov karakter nije mnogo jak na delu, Ša se nakon nekog vremena vratio Mioni u zagrljaj. 

Međutim, mnogima je zaparala njegova pretnja tokom debate. Naime, dok se raspravljao sa Mionom, Ša je zapretio svojoj devojci da joj je bolje da ćuti, nego da on progovori, što je nju šokiralo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se pomirili

 

- Nemoj da pričam ono za koga si mi ti prebacivala, nemoj da pričam, bolje je po tebe - zapretio je Ša Mioni. 

- Jednom, ja joj pričam, sedne juče ispred bivšeg dečka, sedneš i nemaš u glavi... A pored voditelje, ko sebi? Kako će ljudi da tumače? Šta to izaziva? Svađu i raspravu sa dečkom! Zašto bi to radila? Kada sama treba da znaš da stvari koje smo pričali dva meseca unazad. Sama je rekla da je gledala u ogledalu - urlao je Ša. 

- Nikada to nisam rekla da sam gledala! - tvrdila je Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se pomirili

 

Podsetimo, tokom debate, koja je imala temu da li treba pristati na emoitvnu ucenu ili ne, Ša je izneo niz tvrdnji i ponašanju Mione, za koje je istakao da mnogi ne primećuju. 

- On mene ucenjuje odlaskom... Budeš li, tipa, se sklonila na dva, tri dana raskidamo, ja to neću da trpim, automatski raskid, nema šta da se pauzira... Onda...  To za slikanje, šta još... Za oblačenje, ali to nije ucena... - rekla je Miona, pa nastavila:

- Ne bih bila drugačija, možda malo, ja generalno znam kako treba da se ponašam u odnosu, ali ti neki ekstremni, ne bih išla zbog njega... Tipa, da ne budem okrenuta desno ili pravo. Situacija kada sam sedela na stepenicama, da se sklonim, jer je on trenirao, ja nisam u prvom momentu da se sklonim, onda sam videla na šta je spremna, nije mi to prijalo, sklonila sam se, da ne bi bio nervozan da ne bi došlo do problema... On je kad zamisli nešto u svojoj glavi, to tako mora da bude... On je dao svima za pravo da se ovo nastavi... Da se on ugrizao za jezik, niko to ne bi znao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kosa

03.05.2024 15:52

Dosadni su svakog dana na ekranu. Da li ima još neki zadrugar osim njih dvoje?