Luna u strahu: POŽELEĆEŠ OPET DA BUDEŠ SA NJOM!

Autor:

Zadruga

19.12.2017

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da ne prođe ni dan, a da se Luna Đogani i Sloba Radanović ne posvađaju. Kako im je veza u prolaznoj krizi, par je rešio da sedne i porazgovara o svemu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

Naime, Luni je zasmetalo kada je tokom pitanja novinara Kija izjavila kakva joj je iznenađenja i romantične trenutke Radanović priređivao dok su bili zajedno.

- Sumnjam jer je tek prošlo 3 meseca, a sa njom si bio 5 godina! U nekom trenutku ćeš možda da shvatiš da ja nisam za tebe, već ćeš poželeti opet da budeš sa njom - rekla je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija

Sloba je uveravao blogerku da to nije tako i kako on prema Kristini ništa ne oseća.

- Meni je žao samo što sam je ponizio na javni način, a to ne znači da ja želim da budem sa njom, ja ne želim da budem sa njom, niti imam ikakva osećanja prema njoj - uveravao je Sloba Lunu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

19.12.2017 13:40

Ma ne brini, Luna. Pomiriši još jednom stopala i kaži da te mrzi da ideš da kakiš i da se kupaš i opet ćeš ga osvojiti.

Nina

20.12.2017 05:57

On je svoju šansu sa Kijom prokockao sad mu eto razmaženo derošte koje će ga ostaviti kad vidi da ne može da priušti ni karmin da joj pokloni a kamo li šta drugo. Izmedju njih svađe tek dolaze! Biće njega stid jednog dana što postoji!