Dragana Mirković odmarala u 3 evropske zemlje!

Autor: D. L.

Zabava

20.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Mirković napunila je baterije odmarajući se u nekoliko evropskih zemalja, pa je tako u kratkom roku posetila Nemačku, Poljsku i Slovačku. Nakon gala proslave jubilarnog 50. rođendana u austrijskoj prestonici, otputovala je na odmor sa porodicom i prijateljima.

Foto: Privatna arhiva
Dragana mirković

- Poznato je da moja porodica i ja mnogo volimo da putujemo i da gledamo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno, ali pred kraj prošle i početkom ove godine imali smo velike obaveze što zbog mog rođendana, što zbog turneje, tako da smo jedva dočekali da se posvetimo jedni drugima - rekla je folkerka koja se sa zimovanja vratila puna utisaka.

Foto: Privatna arhiva
Dragana Mirković

 Mirkovićka: Posebno uživanje mi je odlazak u spa-centar, koji sam posećivala kad god sam mogla

Foto: Privatna arhiva
Dragana Mirković

- Nerdlingen je jedan romantičan grad koji je sačuvao istorijske znamenitosti, ali i običaje, tako da u njemu nemate samo osećaj da ste otputovali prostorno nego i vremenski. Nešto drugačiji, ali ne manje impozantan je Krakov, koji me je iznenadio, ali i oduševio arhitekturom i duhom. U Visokim Tatrima uživala sam u poseti skijalištu, čistom vazduhu i netaknutoj prirodi, ali je posebno uživanje bio boravak u spa-centru koji sam posećivala kad god sam mogla. Nakon ovoga, spremna sam za brojne poslovne obaveze koje mi predstoje jer sam ove godine proslavila jubilarni rođendan, a već sledeće slavim jubilej od 35 godina rada - ispričala je Mirkovićka.

Foto: Privatna arhiva
Dragana Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading