Vidić nazvao Snežanu Dakić starletom, a ona otkrila svašta o njemu!

Autor: alo.rs

Zabava

23.02.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator i stilista Saša Vidić poznat je kao čovek koji nema dlake na jeziku kada je reč o komentarima na račun javnih ličnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Snežana Dakić

S obzirom na to da sarađuje sa velikim brojem poznatih dama sa javne scene, on se smatra jednim od kompetentnijih dizajnera koji komentarišu izgled žena i muškaraca iz sveta estradnog i političkog života.

Vidić je u emisiji "Paparazzo lov" bez dlake na jeziku izneo svoj stav o voditeljki Snežani Dakić, koja se našla na listi seksi cica.

S obzirom na to da je u pomenutoj emisiji prikazan snimak poznate voditeljke kako se provodi na Crnogorskom primorju, Saša je bez pardona opleo po njenom fizičkom izgledu.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić

- Trebalo bi da ima dva kruga utezanja kako joj se ne bi video stomak - prokomentarisao je Saša, a onda se nadovezao na izjavu Snežane Dakić, koja je nedavno ispričala da u njenim emisijama nema mesta za starlete.

- Ona je nešto pričala kako neće da dovodi starlete u svoje emisije. Izvini, a šta si ti? - obratio se Vidić poznatoj voditeljki u emisiji "Paparaco lov", a onda je dodao:

- Snežana Dakić je starleta - zaključio je Saša.

Sama Snežana Dakić nije bila oduševljena sa onim što je čula:

- Godinama me proziva i zaista nije moj nivo da komentarišem njegove negativne stavove o meni. Ne želim da ulazim u polemiku sa njim - rekla je Dakićeva za „Alo!“, a onda je ipak popustila i otkrila:

- Poznajem ga dugi niz godina i nikada se nismo svađali oči u oči, već me je uvek prozivao putem medija. Mogu samo da vam kažem da sam ga podržala kada je došao iz Borova Sela kao izbeglica i ne znam zbog čega ima toliki gnev prema meni - rekla je Snežana.

Javnosti je poznato da je Snežana Dakić u svojoj emisiji „Život u trendu“ ugostila Sašu Vidića, i tada su pljuštali komplimenti sa obe strane, pa se nameće pitanje zbog čega je dizajner imao toliko oštar stav prema voditeljki ovog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading