(VIDEO) Lunin izduvni ventil je s*ks sa Slobom!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani priznala je na koji način se oslobađa stresa u tmurnoj "Zadruzi"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Milan Milošević

Blogerka je bez dlake na jeziku priznala novinaru da najviše sa pevačem uživa kada su u ljubavnom zanosu. Luna je u jednom trenutku izgovorila i kako je mnogo zaljubljena u oženjenog zadrugara i ponovo naglasila da uživa u intimnim odnosima sa Slobom Radanovićem.

- Mnogo sam se zaljubila. Jedini moj izduvni ventil je taj s*ks. Da se lepo čovek sa njim, vodim ljubav tu, šta god, imam s*ks, ispraznim se, bude mi top i posle sam kao nova. To jedino i to ne mogu! - iskrena je bila blogerka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Milan Milošević

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

24.02.2018 10:57

Ne prikazuju na TV seksualne akrobacije Lunjine. Može samo da priča i mašta. Sloba ne može da joj pruži dovoljno, a i mrzi ga da se zamara.

jc

25.02.2018 07:25

zivotinjski nagon ima bezmozgicka, a ima i toga da je cula sta je njemu navodno u braku falilo pa to forsira da ga zadrizi. ona ni jedan jedini drugi adut nema, niti je pametna, niti je obrazovana pa da zna sastaviti prostoprosirenu recenicu ako nije vezana za seks, u zivotu jos nisam videla stvorenje koje mi se toliko gadilo kao ova fuksa. Fuj