Oglasila se Ljupka Stević nakon NEMILOG DOGAĐAJA!

Autor:

Zabava

25.02.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Ljupku Stević napao je u Beogradu nepoznat muškarac, kada joj je uperio pištolj u čelo, a ona i dalje ne može da dođe sebi.

 

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 17. Феб 2018. у 9:19 PST

 

Prema nezvaničnim informacijama, sve se odigralo kada se pevačica vraćala iz teretane i primetila da je prati muška osoba, a već nakon nekoliko sekundi završila je na podu i to tako što joj je pištolj bio prislonjen na čelo. Muškarac joj je zapretio da ne sme ništa da kaže o incidentu, a Ljupka je zadobila telesne povrede i ukazana joj je lekarska pomoć.

Stevićeva kaže da je ovo već treći napad na nju u poslednjih nekoliko godina.

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 20. Дец 2017. у 7:33 PST

- Pod velikim sam stresom i ne mogu da verujem da na ulici nismo bezbedni. Niko nije bezbedan i to ljudi treba da znaju! Jedan običan dan mi se završio kobno. Da li sam bila slučajni prolaznik ili je ciljano neko išao na mene, to još uvek ne znam i ostaviću policiji da reši to. Ovo je već treći napad na mene. Pre dve i po godine su mi dva puta obili stan i od toga se nisam oporavila, a sada me je zadesilo na ulici. Kako čovek da se oseća sigurno, kada su svuda oko nas psihički poremećene osobe? - zapitala se Ljupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading