OGLASILA SE MARINA TUCAKOVIĆ: Idemo dalje, pa DOKLE STIGNEMO!

Autor:

Zabava

27.02.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor ogromnog broja tekstova popularnih pesama, Marina Tucaković pre izvesnog vremena saznala je da boluje od opake bolesti, i započela je s lečenjem. I dok su se u medijima pojavljivale različite informacije o njenoj bolesti, a njene kolege joj javno pružale podršku, o njenom stanju se nije znalo mnogo. Danas se Marina oglasila i sve objasnila.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

- Drugari, mediji, svi zajedno... Da ne dolazite do pogrešnih informacija, ovim putem i ovom prilikom se oglašavam tu - napisala je Tucakovićka na svom nalogu na tviteru.

- Dragi moji, mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno s pacijentima. Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. lečenje tek sledi. Mogu da kažem da, ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji!

Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu!
O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili - otkriva Marina potvrdivši pisanje "Srpskog Telegrafa"  koji je prvi objavio da je puštena na kućno lečenje.
RepublikaFoto: Promo foto
Bila uz Marinu...Ceca Ražnatović

- I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo... Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas - napisala je Marina Tucaković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading