NATAŠA BEKVALAC IDE NA CARSKI REZ!

Autor: blic.rs

Zabava

28.02.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je sve spremila za porođaj koji bi trebalo da se desi sutra. Ono što svi znamo - "na programu" je devojčica, koju će roditelji nazvati Katja!

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

Nataša je za sutra zakazala carski rez u jednoj privatnoj klinici, piše "Blic".

Bekvalčeva je sve spremila za dolazak devojčice Katje.

- Kada je ostala u drugom stanju, Nataša je znala da će se poroditi carskim rezom. Ona i njen suprug Luka Lazukić doneli su odluku da će to biti u privatnoj bolnici. Ona je prvo razmišljala da se porodi u Beču, ali je ipak od toga odustala i rešila da devojčicu rodi u Beogradu. Ona će za ovaj porođaj izdvojiti nekoliko hiljada evra, jer će biti smeštena u apartmanu, a postoji mogućnost i da će Luka prisustvovati porođaju - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

 

?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 13, 2017 at 5:56am PDT

 

- Nakon porođaja Nataša će sa porodicom provesti neko vreme u Beogradu, a zatim će se preseliti na salaš u blizini Novog Sada. Njoj je dosta gradske buke i želi da njena deca, Katja i Hana odrastaju u prirodi. Pripreme oko selidbe se privode kraju i porodica je ushićena zbog novog doma u kojem će živeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading